Inschrijvingen

procedure

Welkom!

Beste ouders! Fijn dat we jullie hier mogen verwelkomen. We proberen jullie tijdens het proces van inschrijven zo goed mogelijk te begeleiden. Helaas mogen we jullie niet op school ontvangen. Ben je toch al benieuwd hoe onze school er uit ziet? Dan kan je terecht op onze virtuele rondleiding!

Vrije inschrijvingen

Vrije inschrijvingen starten op 7 mei 2021 om 9u.

Je zal pas kunnen inschrijven vanaf dit moment. De link zal dan pas werken. Onderstaand filmpje geeft je meer uitleg rond de inschrijvingsprocedure.

Hoe verlopen de inschrijvingen?

Hou dit zeker in het achterhoofd:

Het criterium voor selectie zal niet zoals vorig jaar afstand tot de school zijn maar tijdstip van inschrijving. Snel zijn is dus de boodschap. De online inschrijving hoeft niet door de ouders zelf uitgevoerd te worden en mag gerust aan de school, het CLB of iemand anders gevraagd worden.

Neem zeker op voorhand het schoolreglement door. Tijdens de inschrijving zal gevraagd worden om hiermee akkoord te gaan.

Info-avond

Met het oog op het schooljaar 2021-2022 organiseren wij op dinsdag 4 mei 2021 om 19u30 een digitale infoavond rond de werking van onze school.  Voor heel veel mensen is er nog een onduidelijk beeld van de kinderen die binnen het Type Basisaanbod in onze school geholpen kunnen worden in hun verdere schoolloopbaan.

 

INSCHRIJVING INFO-AVOND

logoschoolwebsite (1)

Jonatan Berkenboom

Kasteelstraat 6
9100 Sint-Niklaas
+32 3 776 75 21
directie@jonatan.be

Privacy-verklaring

Translate »