03 776 75 21 directie@jonatan-berkenboom.be

Ouderraad

Activiteiten schooljaar '22-'23

22 okotber : Halloweentocht

november: Lotus koekjesactie

31 maart: cake op Boekenbeurs

Maart – april: grote paasactie

30 juni: zomerdrink schooljaar.

Vergaderingen

Di. 27 september (20u – school) : startvergadering – Iedereen welkom!

Di. 1 december

Interesse?

Neem contact met de voorzitter van onze ouderraad
Tina Van Remoortere

Ouderraad + Jonatanschool =

Ouderraad + Jonatanschool =

 

Wie?

Een enthousiaste groep ouders die op vrijwillige basis een 3 tot 4 tal keer per jaar vergaderen samen met directie en leerkrachten. We organiseren elk jaar allerlei activiteiten om de school te ondersteunen en om ouders, leerkrachten, directie en kinderen dichter bij elkaar te brengen.

Wat?

Met onze activiteiten proberen we zoveel mogelijk om de school en kinderen een duwtje in de rug te geven.

 

3 peilers:

Ontmoeten

We organiseren regelmatig activiteiten waar ouders elkaar en het schoolteam kunnen ontmoeten, zodat ouders mekaar en de school beter leren kennen en zonder drempelvrees met elkaar in contact kunnen komen.

Ondersteunen

We willen de school  ondersteunen door een helpende hand te bieden in allerlei activiteiten alsook door zelf activiteiten te organiseren om financieel bij te dragen aan allerlei schoolse initiatieven en projecten.  We beslissen in overleg met de directie en de leerkrachten hoe we het schoolgebeuren van de kinderen nog aangenamer kunnen  maken. Wij helpen bij het financieren van leermiddelen, aankoop van duurzame speeltuigen, meubilair, …

Waar er noden zijn, springen wij bij. Alle centen die we verzamelen door het organiseren van activiteiten gaat integraal naar de school. En dus integraal naar de kinderen!

 

Communiceren en informeren

In nauwe samenwerking met de school zorgen we voor een goede communicatie tussen de ouders en de school. We willen graag een aanspreekpunt zijn voor alle ouders. We vinden het belangrijk dat ouders weten bij wie ze terecht kunnen met vragen, suggesties,…

Wil je lid worden?

Actieve leden:  Heb ook jij naast je gezin, werk en hobby’s nog een beetje energie over om je in te zetten voor de school en de kinderen, word dan lid van de Jonaraad!

Een engagement in de Ouderraad is zo bindend als je zelf haalbaar ziet. De mate van deelname en inzet kies je zelf en hoeft niet voor elke activiteit even groot te zijn. De vergaderingen zijn niet verplicht!

Helpende handen: Helpende leden zijn even belangrijk om de ouderraad tijdens het schooljaar te ondersteunen bij de  verschillende activiteiten!

nl Dutch
X